Koiruuksia

Kirjoitustaukoni aikana taloutemme koirayhteisössä tapahtui muutos tänä keväänä, kun Niisku jouduttiin nukuttamaan pois välilevytyrän aiheuttaman halvaantumisen vuoksi. Leikkauksella olisi ehkä voitu tunto palauttaa takajalkoihin. Kolmevuotias Niisku ei olisi kuitenkaan enää koskaan juossut tai hyppinyt, joten teimme tuon raskaan päätöksen. Se kun oli kovin aktiivinen ennen äkillistä sairastumistaan ja tuntui nauttivan korkeista hypyistään.

Niisku 1.4.2009 – 16.4.2012

Kovinkaan kauan ei Nupun tarvinnut olla ainoa taloutemme koiruus, vaan iloksemme ilmaantui Hippu. Hippu on chihuahuan ja venäjäntoyn sekoitus, pieni ja vilkas tyttö.

Hippu 28.12.2011 –

Nuppu tottui uuteen tulokkaaseen melko nopeasti, vaikka se aluksi olikin hieman epäluuloinen.

Toissapäivästä saakka Nuppu on ilahduttanut meitä valeraskaudellaan (taas kerran). Se pitää yhtä vinkuvaa palloa pentunaan, ja raahaa sitä ympäriinsä vinkuen ja ”pentuaan” vinguttaen. Tilansa vuoksi se ei juurikaan syö, mitä taas pieni Hippu-tyttösemme hyödynsi syömällä eilen molempien ruoka-annokset. Tämä taas johti siihen, että pieni koira ryhtyi oksentamaan aamuyöstä oikein urakalla. Laskeskelin noin tusinan verran koiranoksennuksia siivonneeni neljän ja puoli viiden välillä aamulla. Pieni raukka oli kovin masentuneen oloinen, kun taas pääsimme nukkumaan. Aamulla se kuitenkin oli jo taas pirteämpi ja söikin hieman.

Toivottavasti ensi yönä saamme nukkua rauhassa iloisten koirien ympäröimänä.

Vastaa