Pientä päivitystä

Kesäloman lähestyessä puoltaväliä ajattelin käyttää hetken tähänkin projektiini. Vaihdoin heinäkuussa puhelimeni ja huomasin uudessa laitteessa varsin käteviä ominaisuuksia. Yksi oli kuvaaminen. Vaikka kuva otettaessa olisi vinossa, sen saa kätevästi suoritettua. Tästä innostuneena päivitin kuvagalleriastani ikonimaalausosaston. Laiska kun olen, niin kuvat ovat jokseenkin hämäriä ja osin epätarkkoja. Ne voisivat olla paremmat jos olisin nähnyt vaivaa valaistuksen kanssa. Ehkä joku toinen päivä.

Kesäkuussa sain valmiiksi 10. ikonini, tai on se vielä öljyämättä, eli ei täysin valmis. Seuraavasta on jo piirros ja kultaukset laudalla, eli olen jo aloittanut. Toteutin myös erään aiemman suunnitelmani ja luovutin pyhän suojelusenkelin uudelle omistajalle. Itse asiassa tein sen alusta tulevaa omistajaa ajatellen, olisin omaani saattanut valita muita värejä.

Vielä siitä kuvagalleriastani sen verran, että nyt sieltä voi katsella kehittymistäni, sillä kuvat ovat ikonien valmistumisjärjestyksessä. Tosin ylienkelit Gabrielin ja Mikaelin maalasin samaan aikaan, joten saattoivat valmistua toisinkin päin. Noin kuukauden päästä jatkuu maalausharrastus taas tutussa ohjauksessa, katsotaan sitten mitä seuraavaksi saan aikaan.

Vastaa