Syksyistä ja sadetta

Taas on syksy, eikä tämän vuoden sateista näytä tulevan loppua. Muuten se ei minua häiritse, mutta ehkä sateella on jotain tekemistä flunssani jatkumiseen. Viime viikolla parin sairauspäivän jälkeen menin töihin, eikä tuntunut pahalta. Viikonloppuna sitten tuli hieman takapakkia, enkä vieläkään ole täysin kunnossa. Toivottavasti tästä vielä paranen.

Aloittelin jälleen opiskelemaan tänä syksynä. Tällä kertaa tähtäimessä on insinöörin ylempi AMK-tutkinto. Toivoakseni tämä Turussa tapahtuva opiskelu onnistuu paremmin kuin Porissa käynti. Ainakin tällä kertaa opinnot on tarkoitettu suoritettavaksi työn ohella. Parin vuoden päästä nähdään mitä tapahtui. Alku ainakin on osoittautunut taas melko työllistäväksi. Eiköhän se taas siitä lähde käyntiin, kun vähän aikaa harjoittelee.

Ikonimaalausrintamalla on edelleen kesken keväällä aloitettu Jumalanäidin kuolonuneen nukkuminen. Pitäisi varmaan lisäillä tänne ikonikuvia, kunhan niitä saisi kuvattua. Valmiita on jo muutamia.

Vielä lopuksi; jouduin nöyrtymään ja hankin lukulasit. Vähänkin pienempi teksti tai hämärä valaistus haittaavat lukemista. Lasien kanssa näkyy paljon paremmin. Ikä ei tule yksin.

Vastaa